En motor i bygden

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och jobbar för att öka Stallarholmens attraktionskraft när det gäller arbete och fritid, boende och service. Vi är en plattform för samarbete mellan föreningar, företag, invånare, kyrka, skola, kommun och andra aktörer. Vi ordnar Stallarholmsfrukostar och träffar, driver ortens magasin Gilla Stallarholmen och hemsida, FB-grupperna Vad händer i Stallarholmen och Stallarholmens Nätverk, Instagramkontot Vad händer i Stallarholmen samt  genomför evenemang som Valborg, UT-spark med s/s Ejdern, Stallarholmens SuperLOPPIS och tårtkalas i Stallarholmsskolan, utser Årets Stallarholmsbo och Stallarholmsförening, driver Hållbarhetsgruppen Stallarholmen och odlargrupperna Odla i Stallarholmen och Odla Ihop Stallarholmen med mera. Varmt välkommen att engagera dig du också!

Stallarholmsdagen 21 maj

Lär känna ortens alla föreningar, aktörer och företag – kom och prova på! Massor med inom- och utomhusaktiviteter. En familjedag på vikingavallen.
Läs mer »

Stallarholmsfrukostar

Nästa frukost blir under våren 2022. Mer info kommer under "Evenemang" så fort vi har spikat exakt datum och tema.
Läs mer »

Stallarholmens SuperLOPPIS

Åk runt bland hus och gårdar, fynda, shoppa och upplev ortens vackra natur! I Stallarholmen finns restauranger, fik, shopping och mycket mer.
Läs mer »

Medlemskap

Vill du, din förening, organisation eller ditt företaget bli medlem i Stallarholmens Nätverk? Att vara medlem är gratis.
Läs mer »

Om Nätverket

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats. Här kan du läsa mer om föreningens vision och organisation.
Läs mer »

Crowdfunding: Boken om Stallarholmen

Var med och bidra till att förverkliga drömmen om att Stallarholmen ska få en egen bok om ortens historia.
Läs mer »

För föreningar

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika föreningar.
Läs mer »

För företag

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika företag.
Läs mer »

Styrelse

Nätverkets motor är styrelsen som träffas elva gånger per år. Här hittar du kontaktuppgifter till de styrelseledamöter som valdes vid årsmötet i mars 2021.
Läs mer »

Arbetsgrupper

Stallarholmens Nätverks arbete sker delvis i styrelsen men mycket av arbetet sker också i våra åtta olika arbetsgrupper. Här kan du läsa mer om dem samt hitta kontaktpersoner.
Läs mer »

Hållbarhetsgruppen Stallarholmen

En arbetsgrupp med målet att samla människor som vill driva små och stora klimatsmarta projekt i och omkring Stallarholmen.
Läs mer »

Flaggning

Här kan du se vilka föreningar eller företag i Stallarholmen och vilka dagar som de ansvarar för flaggningen av bron som förbinder Selaön med fastlandet.
Läs mer »

Årets Stallarholmsbo 2021

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets Stallarholmsbo. Ett sätt att peppa ortens eldsjälar! Stort grattis till 2021 års Stallarholmsbo – Anders Reisch och Henrik Ehrin!
Läs mer »

Årets Aktör 2021

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets Aktör som är en utmärkelse för att uppmärksamma ideella krafter men också verksamheter såsom företag och andra organisationer för deras engagemang för orten. Årets Stallarholmsaktör 2021 är Föreningen Solåkrabyn – Grattis!
Läs mer »

Protokoll

Stallarholmens Nätverk tycker att det är viktigt med transparens. Därför ska alla kunna se vad som beslutas på våra styrelsemöten. Våra protokoll från årsmötena hittar du här.
Läs mer »

Hetast just nu

STORT GRATTIS!

Stallarholmens Nätverk har utsätt:

Anders Reisch och Henrik Ehrin

till Årets Stallarholmsbo 2021,

 Läs mer >>

och

Föreningen Solåkrabyn

till Årets Stallarholmsaktör 2021

Läs mer >>

Nationaldagsfirande i Stallarholmen

Stallarholmens Hembygdsförening ordnar nationaldagsfirande på Stallarholmens Hembygdsgård (vid Toresund Kyrka) kl 13.00 – 15.30. Välkommen!!
Läs mer >>

 

Lyckad STALLARHOLMSDAG

Tack alla som bidrog och skapade en underbar dag för vår ort. Det kom ungefär 1000 Besökare under dagen därunder många barn. Detta gör vi om nästa vår! 
Läs mer >>

 

affisch stallarholmsdagen

Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »