En motor i bygden

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och har sen starten jobbat för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service. Vi är en plattform för samarbete mellan föreningar, företag, kyrka, skola, kommun och andra aktörer.

Vi ordnar gemensamma träffar, evenemang som Valborg och SuperLOPPIS, driver ortens hemsida, utser Årets Stallarholmsbo och Årets Stallarholmsförening med mera.

Varmt välkommen att engagera dig du också!

Om Nätverket

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats. Här kan du läsa mer om föreningens vision och organisation.
Läs mer »

Styrelse

Nätverkets motor är styrelsen som träffas elva gånger per år. Här hittar du kontaktuppgifter till de styrelseledamöter som valdes vid årsmötet i mars 2021.
Läs mer »

Protokoll

Stallarholmens Nätverk tycker att det är viktigt med transparens. Därför ska alla kunna se vad som beslutas på våra styrelsemöten. Våra protokoll hittar du här.
Läs mer »

Arbetsgrupper

Stallarholmens Nätverks arbete sker delvis i styrelsen men mycket av arbetet sker också i olika arbetsgrupper.
Läs mer »

Årets Stallarholmsförening

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets förening som är en utmärkelse för att uppmuntra ideella krafter och främja lokala föreningar. Årets förening 2020 är Föreningen Mälsåkers Framtid – Grattis!
Läs mer »

Årets Stallarholmsbo

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets stallarholmsbo. Ett sätt att peppa ortens eldsjälar! Stort grattis till 2020 års Stallarholmsbo – Khaldoun Eterno Zeneddin, Ohlssons Hembageri.
Läs mer »

Medlemskap

Vill du, din förening, organisation eller ditt företaget bli medlem i Stallarholmens Nätverk? Att vara medlem är gratis.
Läs mer »

Flaggning

Här kan du se vilka föreningar eller företag i Stallarholmen och vilka dagar som de ansvarar för flaggningen av bron som förbinder Selaön med fastlandet.
Läs mer »

Tipspromenadens vinnare

Varje söndag, senast kl 18.00 presenterar vi vinnarna som deltagit i tipspromenaden samt frågorna och de rätta svaren.
Läs mer »

För föreningar

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika föreningar.
Läs mer »

För företag

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika företag.
Läs mer »

Tipspromenadens vinnare

Varje söndag, senast kl 18.00 presenterar vi vinnarna som deltagit i tipspromenaden samt frågorna och de rätta svaren.
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »