En motor i bygden

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en motor i Stallarholmens lokala utvecklingsarbete för ett hållbart, kreativt och livskraftigt Stallarholmen. Vi är en plattform för samarbete mellan föreningar, företag, invånare, kyrka, skola, kommun och andra aktörer. Vi ordnar träffar för Stallarholmens föreningar och aktörer, driver ortens magasin Gilla Stallarholmen, hemsidan stallarholmen.info och FB-grupperna Vad händer i Stallarholmen och Stallarholmens Nätverk. Vi samordnar Valborg, Stallarholmsdagen, Stallarholmens SuperLOPPIS och ger starthjälp och stöd för nya och etablerade evenemang i Stallarholmen och utser Årets Stallarholmsbo och Stallarholmsaktör. Vi bjuder ÅK 6 eleverna på en aktivitet vid skolavslutningen och alla barnen i Stallarholmsskolan på tårtkalas när skolåret börjar. Vi driver även Hållbarhetsgruppen Stallarholmen, odlargrupperna Odla i Stallarholmen och Odla Ihop Stallarholmen med mera. Varmt välkommen att engagera dig du också!

Stallarholmsdagen

Vi ses den 25 maj 2024. Lär känna ortens alla föreningar, aktörer och företag – kom och prova på! Massor med inom- och utomhusaktiviteter. En familjedag på Östabadet.
Läs mer »

Stallarholmsfrukostar

Mer info kommer under "Evenemang" så fort vi har spikat datum och tema.
Läs mer »

Stallarholmens SuperLOPPIS

Åk runt bland hus och gårdar, fynda, shoppa och upplev ortens vackra natur! I Stallarholmen finns restauranger, fik, shopping och mycket mer.
Läs mer »

Medlemskap

Vill du, din förening, organisation eller ditt företaget bli medlem i Stallarholmens Nätverk? Att vara medlem är gratis.
Läs mer »

Om Nätverket

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats. Här kan du läsa mer om föreningens vision och organisation.
Läs mer »

Crowdfunding: Boken om Stallarholmen

Var med och bidra till att förverkliga drömmen om att Stallarholmen ska få en egen bok om ortens historia.
Läs mer »

För föreningar

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika föreningar.
Läs mer »

För företag

Här har Stallarholmens Nätverk samlat nyttig information som kan vara till hjälp för Stallarholmens olika företag.
Läs mer »

Styrelse

Nätverkets motor är styrelsen som träffas elva gånger per år. Här hittar du kontaktuppgifter till de styrelseledamöter som valdes vid årsmötet i februari 2023.
Läs mer »

Arbetsgrupper

Stallarholmens Nätverks arbete sker delvis i styrelsen men mycket av arbetet sker också i våra åtta olika arbetsgrupper. Här kan du läsa mer om dem samt hitta kontaktpersoner.
Läs mer »

Hållbarhetsgruppen

En arbetsgrupp med målet att samla människor som vill driva små och stora klimatsmarta projekt i och omkring Stallarholmen.
Läs mer »

Cykelgruppen

Cykelgruppen är en arbetsgrupp inom Stallarholmens Nätverk som vill främja cykling i Stallarholmen med omnejd.
Läs mer »

Årets Stallarholmsbo 2024

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets Stallarholmsbo. Ett sätt att peppa ortens eldsjälar! Vem ska vi prisa för 2024 - kom in med din nominering!
Läs mer

Flaggning

Här kan du se vilka föreningar eller företag i Stallarholmen och vilka dagar som de ansvarar för flaggningen av bron som förbinder Selaön med fastlandet.
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »