En motor i bygden

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och har sen starten jobbat för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service. Vi är en plattform för samarbete mellan föreningar, företag, kyrka, skola, kommun och andra aktörer.

Vi ordnar gemensamma träffar, evenemang som Valborg och SuperLOPPIS, driver ortens hemsida, utser Årets Stallarholmsbo och Årets Stallarholmsförening med mera.

Varmt välkommen att engagera dig du också!

Om Nätverket

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats. Här kan du läsa mer om föreningens vision och organisation.
Läs mer »

Styrelse

Nätverkets motor är styrelsen som träffas cirka åtta gånger per år. Här hittar du kontaktuppgifter till de styrelseledamöter som valdes vid årsmötet i februari 2020.
Läs mer »

Protokoll

Stallarholmens Nätverk tycker att det är viktigt med transparens. Därför ska alla kunna se vad som beslutas på våra styrelsemöten. Våra protokoll hittar du här.
Läs mer »

Arbetsgrupper

Stallarholmens Nätverks arbete sker delvis i styrelsen men mycket av arbetet sker också i olika arbetsgrupper.
Läs mer »

Årets Stallarholmsförening

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets förening som är en utmärkelse för att uppmuntra ideella krafter och främja lokala föreningar. Årets förening 2019 är IF Activerum – Grattis!
Läs mer »

Årets Stallarholmsbo

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets stallarholmsbo. Ett sätt att peppa ortens eldsjälar! Stort grattis till 2019 års Stallarholmsbo – Anders Norlén. Klicka på länken för att läsa motiveringen.
Läs mer »

Medlemskap

Vill du, din förening, organisation eller ditt företaget bli medlem i Stallarholmens Nätverk? Att vara medlem är gratis.
Läs mer »

Flaggning

Här kan du se vilka föreningar eller företag i Stallarholmen och vilka dagar som de ansvarar för flaggningen av bron som förbinder Selaön med fastlandet.
Läs mer »

Tipspromenadens vinnare

Varje söndag kl 18.00 (under december) presenterar vi vinnarna som deltagit i Advents-tipspromenaderna.
Läs mer »