Hitta till Stallarholmen

Stallarholmen ligger vackert beläget vid den södra delen av Mälaren. Vi har en kvart till våra grannorter Strängnäs och Mariefred, fyrtio minuter till Eskilstuna i väster och en timme till Stockholm i öster.

Bil, buss, båt, cykel – det finns många sätt att ta sig till Stallarholmen. Nedan hittar du mer information om hur du hittar till oss!

Med bil
Från Stockholm:
Kör E4/E20 till Södertälje. Fortsätt på E20 mot Göteborg. Efter drygt 3 mil sväng höger på väg 223 mot Mariefred och fortsätt till Stallarholmen.

Från Eskilstuna:
Kör E20 mot Stockholm. Ta avfart 137 vid Biskopskvarn, vidare mot Strängnäs centrum genom fyra rondeller. Vid femte rondellen sväng höger mot Stallarholmen. Efter ca 2 km sväng vänster mot Stallarholmen.

Med tåg och buss
Från Stockholm:
Ta tåg till Läggesta (restid 42 min).
Ta buss 304 till Stallarholmen.
Buss 304 trafikerar Stallarholmen-Mariefred

Från Eskilstuna:
Ta tåg till Strängnäs (restid 16 min).
Ta buss 303 till Stallarholmen.
Buss 303 trafikerar Stallarholmen-Strängnäs

Med båt
Stallarholmen ligger vid Mälaren, så varför inte ta dig hit med båt? Här kan du fortsätta ända till Köping i väster och via Stockholm till Östersjön i öster. Här finns en gästhamn intill Värdshuset Gripen, och du behöver också ha koll på öppningstiderna för bron som ligger mitt i Stallarholmen.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »