Hitta till Stallarholmen

Stallarholmen ligger vackert beläget vid den södra delen av Mälaren. Vi har en kvart till våra grannorter Strängnäs och Mariefred, fyrtio minuter till Eskilstuna i väster och en timme till Stockholm i öster.

Bil, buss, båt, cykel – det finns många sätt att ta sig till Stallarholmen. Nedan hittar du mer information om hur du hittar till oss!

Med bil
Från Stockholm:
Kör E4/E20 till Södertälje. Fortsätt på E20 mot Göteborg. Efter drygt 3 mil sväng höger på väg 223 mot Mariefred och fortsätt till Stallarholmen.

Från Eskilstuna:
Kör E20 mot Stockholm. Ta avfart 137 vid Biskopskvarn, vidare mot Strängnäs centrum genom fyra rondeller. Vid femte rondellen sväng höger mot Stallarholmen. Efter ca 2 km sväng vänster mot Stallarholmen.

Med tåg och buss
Från Stockholm:
Ta tåg till Läggesta (restid 42 min).
Ta buss 304 till Stallarholmen.
Buss 304 trafikerar Stallarholmen-Mariefred

Från Eskilstuna:
Ta tåg till Strängnäs (restid 16 min).
Ta buss 303 till Stallarholmen.
Buss 303 trafikerar Stallarholmen-Strängnäs

Med båt
Stallarholmen ligger vid Mälaren, så varför inte ta dig hit med båt? Här kan du fortsätta ända till Köping i väster och via Stockholm till Östersjön i öster. Här finns en gästhamn intill Värdshuset Gripen, och du behöver också ha koll på öppningstiderna för bron som ligger mitt i Stallarholmen.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »