Bli medlem

Hej alla medlemmar!

Välkommen på Årsmöte, torsdag 1 februari 2024, mötet startar kl 18.00 på Mötesplatsen i Stallarholmen, Brogatan 21.

>> Kallelse
>> Dagordning
>> Verksamhetsberättelse 2023

För att kunna ställa iordning korrekt antal platser och fika be vi dig om en anmälan: >>här (det går även bra att komma utan anmälan…)

 

Bli medlem i Stallarholmens Nätverk!

Vill du, ditt företag, din förening eller organisation bli medlem i Stallarholmens Nätverk och på det sätt visa att du stöttar vår verksamhet? Att vara medlem är gratis. Stallarholmens Nätverk är en motor i Stallarholmens lokala utvecklingsarbete för ett hållbart, kreativt och livskraftigt Stallarholmen och en plattform för samskapande. Bland annat driver vi den här hemsidan, månadsmagasinet Gilla och samordnar Valborg, Stallarholmsdagen, Stallarholmens SuperLOPPIS. Dessutom ger vi starthjälp och stöd för nya och etablerade evenemang i Stallarholmen. Vi bjuder ÅK 6 eleverna på en aktivitet vid skolavslutningen och alla barnen i Stallarholmsskolan på tårtkalas när skolåret börjar. Läs vår vision och strategi >> här.

Fyll i dina uppgifter här som privatperson eller din förening /företag /organisation att bli medlem i Stallarholmens Nätverk >>

Varmt välkommen som medlem!

Tack för att du väljer att stödja Stallarholmens Nätverk och vårt arbete med att utveckla Stallarholmen.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »