Från stuga till herrgårdsmiljö

I Stallarholmen hittar du flera olika former av boenden. Här finns en camping för dig som kommer med husbil eller husvagn. Här kan du också välja mellan ett flertal gårdsboenden där du både kan hyra rum eller ett helt hus.

Vill du ha lite extra knorr på boendet? Varför inte testa att bo i timmerstuga med charmiga alpackor invid knuten eller bo i vackra rum i 1700-talsmiljö intill en gammal ros- och äppelträdgård, eller bo i hus mitt i ett vilthägn!

Edeby Gård

Edeby Gård mellan Stallarholmen och Mariefred är Sveriges kanske mest kompletta islandshästanläggning. Här kan du hålla konferenser och möten men även övernatta.
Läs mer »

Gesta Gård

Gesta Gård erbjuder åtta rum med totalt 11 bäddar med gemensamt kök, dusch, bastu och vardagsrum. Här finns även uppställningsplatser för din husbil eller husvagn.
Läs mer »

Krusius Alpackor

Bo på en alpackagård och få ett oförglömligt semesterminne! Här finns en enkel timmerstuga 50 meter från en mälarvik och med möjligheter att bada, fiska och cykla på vackra cykelvägar.
Läs mer »

Magasinet i Tuna

Det genuina och charmiga Magasinet i Tuna har åter fått liv! Ett mysigt boende - långhelg eller semester? Laga mat kring köksön, grilla i lantlig idyll.
Läs mer »

Torp på vackra Selaön

Här kan du njuta av stillhet och natur i ett ombonat och praktiskt torp, med avskildhet på värdens privata tomt. Selaön, mitt i Mälaren, bjuder på vacker natur och historiska miljöer.
Läs mer »

Östa Gård

Östa Gård Boutique Bed and Breakfast ligger mitt i Stallarholmen. Övernatta i nyrenoverade och exklusiva sviter i unik 1600-talsmiljö, omgiven av en praktfull rosenträdgård och gamla äppelträd.
Läs mer »

Vikingavallen Camping

Vikingavallen är en bygdegård i Stallarholmen och där erbjuds under sommaren korttidscamping för husbil och husvagn. Här tillhandahålls påfyllning av vatten, toa, dusch och el.
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »