Från finfika till husmanskost

Stallarholmen erbjuder flera alternativ för den som ser sig om efter något gott att äta. Här finns ett anrikt värdshus som erbjuder både husmanskost och à la carte, en thairestaurang, en pizzeria och en restaurang i anslutning till golfbanan.

Den fikasugne kan antingen bege sig till stenugnsbageriet i Gula Industrihuset eller till hembageriet vid Selaötorget. Båda ställena erbjuder dessutom en rik lunchmeny. Ett ganska maffigt utbud för en så liten ort!

Ohlssons hembageri

Ohlssons ligger vid Selaötorget och är ett klassiskt hembageri. Här kan du fika med bröd från det egna bageriet, välja bland en massa lunchrätter eller beställa tårtor och smörgåstårtor.
Läs mer »

Pizzeria Berivan

Den lokala pizzerian vid Selaötorget har ett stort utbud av italienska, amerikanska och mexikanska pizzor. Här erbjuds även kebab, olika grillrätter och fräscha sallader.
Läs mer »

Bageri Speceri

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »

Gårdshuset i Tuna

Under en tema-måltid på Gårdshuset i Tuna får god mat, utvald dryck och umgänge runt borde driva kvällen framåt. Matsalen i allmogestil tar emot tio gäster, alla runt ett och samma bord. Värdar är krögarparet Anna-Lena och Patrik Arneke.
Läs mer »

Sao Thai

Restaurang Sao Thai ligger i Gula Industrihuset och erbjuder en generös meny med olika thairätter. I restaurangen finns även en minimarket med asiatiska matvaror.
Läs mer »

Mälsåkers Sommarcafé

Besök Mälsåkers slott och vårt Sommarcafé som erbjuder belgiska våfflor, eller bara skönt häng i slottsparken med Mälaren som utsikt
Läs mer »

Värdshuset Gripen

Värdshus ligger vackert med Mälaren inpå knuten. Här serveras luncher med vällagad husmanskost, klassiska värdshusmiddagar och a la carte.
Läs mer »

Äleby Restaurang

Arrangerar event vid olika tidpunkter på året med fokus på mathantverk.

Värdshuset Gripen

Serverar luncher, klassiska värdshusmiddagar och a la carte.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »