Från finfika till husmanskost

Stallarholmen erbjuder flera alternativ för den som ser sig om efter något gott att äta. Här finns ett anrikt värdshus som erbjuder både husmanskost och à la carte, en thairestaurang, en pizzeria och en restaurang i anslutning till golfbanan.

Den fikasugne kan antingen bege sig till stenugnsbageriet i Gula Industrihuset eller till hembageriet vid Selaötorget. Båda ställena erbjuder dessutom en rik lunchmeny. Ett ganska maffigt utbud för en så liten ort!

Ohlssons hembageri

Ohlssons ligger vid Selaötorget och är ett klassiskt hembageri. Här kan du fika med bröd från det egna bageriet, välja bland en massa lunchrätter eller beställa tårtor och smörgåstårtor.
Läs mer »

Pizzeria Berivan

Den lokala pizzerian vid Selaötorget har ett stort utbud av italienska, amerikanska och mexikanska pizzor. Här erbjuds även kebab, olika grillrätter och fräscha sallader.
Läs mer »

Printz Bageri

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »

Sao Thai

Restaurang Sao Thai ligger i Gula Industrihuset och erbjuder en generös meny med olika thairätter. I restaurangen finns även en minimarket med asiatiska matvaror.
Läs mer »

Mälsåkers Sommarcafé

Besök Mälsåkers slott och vårt Sommarcafé som erbjuder belgiska våfflor, eller bara skönt häng i slottsparken med Mälaren som utsikt
Läs mer »

Värdshuset Gripen

Värdshus ligger vackert med Mälaren inpå knuten. Här serveras luncher med vällagad husmanskost, klassiska värdshusmiddagar och a la carte.
Läs mer »

Äleby Restaurang

Arrangerar event vid olika tidpunkter på året med fokus på mathantverk.

Värdshuset Gripen

Serverar luncher, klassiska värdshusmiddagar och a la carte.

Hetast just nu

STORT GRATTIS!

Stallarholmens Nätverk har utsätt:

Anders Reisch och Henrik Ehrin

till Årets Stallarholmsbo 2021,

 Läs mer >>

och

Föreningen Solåkrabyn

till Årets Stallarholmsaktör 2021

Läs mer >>

Nationaldagsfirande i Stallarholmen

Stallarholmens Hembygdsförening ordnar nationaldagsfirande på Stallarholmens Hembygdsgård (vid Toresund Kyrka) kl 13.00 – 15.30. Välkommen!!
Läs mer >>

 

Lyckad STALLARHOLMSDAG

Tack alla som bidrog och skapade en underbar dag för vår ort. Det kom ungefär 1000 Besökare under dagen därunder många barn. Detta gör vi om nästa vår! 
Läs mer >>

 

affisch stallarholmsdagen

Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »