Handla på hemmaplan

I Stallarholmen hittar du en hel del butiker som är knutna till maten. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik och här kan du handla sånt som skapar guldkant på tillvaron som närproducerat kött, stenugnsbakat bröd och hembakade konditorivaror.

Här finns också flera återbruksbutiker där du kan köpa kläder och prylar. I ortens utbud hittar du även ett par kiosker, ett spelombud, ett galleri och en handelsträdgård. Välkommen att handla på hemmaplan!

Barbros kuriosabod

Kuriosabod i Gula Industrihuset som erbjuder allt från vackra porslinsklassiker och glas till köksstolar och andra möbler. En gottebod för alla som är intresserade av secondhand!
Läs mer »

Goumero

I den här butiken i Garfaregränd säljer Alexis Birbas bland annat sin utsökta olivolja som tillverkas av oliver från den lund som han äger i sin gamla hemby Goumero i Grekland.
Läs mer »

ICA Skeppet

Vardag eller fest? ICA Skeppet har det du behöver. I butiken fylls det varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.
Läs mer »

Kerstis Vintagebod

En oas i Gula Industrihuset med unika vintagekläder från förra seklet. Här hittar du klänningar, hattar, skor, väskor, smycken, vinylskivor, prylar och andra saker som förgyller garderoben.
Läs mer på FB »
Läs mer på Instagram »

Köttbutiken Millert & Dahlén

En butik för dig som vill ha kött av yppersta kvalitet! Här finns hängmörat nötkött, vilt och lamm från nejden, egentillverkade korvar, pastejer och blodpudding. Som förr i tiden!
Läs mer »

Lilla skattgömman

Att kliva in i Lilla Skattgömman är som att kliva in i sina barndoms drömmar. Här hittar du bland annat uniformer, leksaker och dockskåpsmöbler från förr i tiden. En nostalgikick!
Läs mer »

Rolling Ranch - Hästbutik

Hästbutik i Garfaregränd med ett stort utbud för häst och ryttare. Jackor, ridbyxor, hjälmar, underställ, handskar, foder och protein till hästen – här hittar du det mesta.
Läs mer »

SAMverket

SAMverket är en aktivitetsgalleria med en mix av försäljning, återbruk, konsthantverk och levande verkstäder. Nu finns det ytterligare en anledning att ta sig till Stallarholmen!.
Läs mer »

Stallarholmen Art Gallery

Ditt lokala konstgalleri som erbjuder högkvalitativ grafik och målningar i original gjorda av professionella konstnärer med tydlig profil. Ligger i Gula Industrihuset.
Läs mer »

Stallarholmens Brygghus

Utvecklar och förädlar hantverksmässig och småskaligt producerad premiumöl med passion för de goda smakerna och de personliga dryckesupplevelserna. Besök gårdsbutiken ...
Läs mer »

Stallarholmens Livs

I butiken vid Selaötorget med sina generösa öppettider hittar du allt från godis, läsk och glass till tidningar, leksaker och tobaksvaror.

Solåkers handelsträdgård

I den här handelsträdgården på Selaön har det odlats blommor och grönsaksplantor sedan 1954. Här kan du lita på att du får växter med kvalitet och ett personligt bemötande.
Läs mer »

Veterinären i Stallarholmen

Privat veterinärklinik med stort hjärta som ligger i Gula Industrihuset. Här kan du även handla foder och olika friskvårdsprodukter till ditt djur.
Läs mer »

Äleby Gårdsbutik

Äleby Gårdsbutik har ett generöst utbud när det gäller naturligt viltkött. Här finns kött från dovhjort, kronhjort, vildsvin, älg, rådjur, vildand och även rökt och viltkorvar.
Läs mer »

Äleby Gårdsbutik

Äleby Gårdsbutik har ett generöst utbud när det gäller naturligt viltkött. Här finns kött från dovhjort, kronhjort, vildsvin, älg, rådjur, vildand och även rökt och viltkorvar.
Läs mer »