Handla på hemmaplan

I Stallarholmen hittar du en hel del butiker som är knutna till maten. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik och här kan du handla sånt som skapar guldkant på tillvaron som närproducerat kött, stenugnsbakat bröd och hembakade konditorivaror.

Här finns också flera återbruksbutiker där du kan köpa kläder och prylar. I ortens utbud hittar du även ett par kiosker, ett spelombud, ett galleri och en handelsträdgård. Välkommen att handla på hemmaplan!

Barbros kuriosabod

Kuriosabod i Gula Industrihuset som erbjuder allt från vackra porslinsklassiker och glas till köksstolar och andra möbler. En gottebod för alla som är intresserade av secondhand!
Läs mer »

Kerstis Vintagebod

En oas i Gula Industrihuset med unika vintagekläder från förra seklet. Här hittar du klänningar, hattar, skor, väskor, smycken, vinylskivor, prylar och andra saker som förgyller garderoben.
Läs mer på FB »
Läs mer på Instagram »

röda korset annons

Minikupan

Röda Korsets secondhandbutik i Gula Industrihuset säljer främst barnkläder, men även annat för barn så som leksaker, böcker mm.
Läs mer »

Ohlssons Mack

Här finns allt från välfyllda glassboxar, nygrillade korvar och nybakade smörgåsar till gasol och grillkol. Öppet vardagar 07-19.00, lördag & söndag 09.00-18.00.
Läs mer »

Operose - Unika arbetskläder

Handla välsittande och funktionella arbetskläder i vår webbutik eller besök vårt showroom i Gula Industrihuset. Kontakta oss först så att vi säkert är på plats när du kommer.
Läs mer - Hemsida »
Läs mer - Instagram »

Stallarholmens Antik & Loppis

Stallarholmens Antik och loppis drivs av Paula och Pierre Söderström sedan 2020 och är en Miljönär-märkt verksamhet som gynnar hållbar konsumtion. Vi erbjuder klimatsmart shopping i vår ca 300 kvm stora butik som finns på Garfaregränd 6d i Stallarholmen. Våra öppettider är lördagar och söndagar kl 10.00-15.00.
Läs mer - FB »
Läs mer - Instagram »

Stallarholmens Brygghus

Utvecklar och förädlar hantverksmässig och småskaligt producerad premiumöl med passion för de goda smakerna och de personliga dryckesupplevelserna. Besök gårdsbutiken ...
Läs mer »

Tre kockar i Sörmland

Vi fixar små och stora finurliga kalas på lokala råvaror i säsong. 2021 lägger vi kalasen bekvämt och säkert på låda till DIG!
Läs mer – FB »
Läs mer – Instagram »

ICA Skeppet

Vardag eller fest? ICA Skeppet har det du behöver. I butiken fylls det varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.
Läs mer »

Köttbutiken Millert & Dahlén

En butik för dig som vill ha kött av yppersta kvalitet! Här finns hängmörat nötkött, vilt och lamm från nejden, egentillverkade korvar, pastejer och blodpudding. Som förr i tiden!
Läs mer »

Rolling Ranch - Hästbutik

Hästbutik i Garfaregränd med ett stort utbud för häst och ryttare. Jackor, ridbyxor, hjälmar, underställ, handskar, foder och protein till hästen – här hittar du det mesta.
Läs mer »

Goumero Olivolja ​

Butik på Garfaregränd som bla säljer olivolja, fetaost mm.​

Lilla skattgömman​

Leksaker och dockskåpsmöbler från förr i tiden. En nostalgikick i Gula Industrihuset.

SAMverket

Galleria med en mix av återbruk, konsthantverk och levande verkstäder.

Stallarholmen Art Gallery

Erbjuder grafik och målningar i original. Ligger i Gula Industrihuset. ​

Stallarholmens Livs

Butik vid Selaötorget som har allt från godis och glass till tidningar, leksaker och tobaksvaror.

Veterinären i Stallarholmen

Säljer foder och friskvårdsprodukter. Finns i Gula Industrihuset.

Äleby​

Gårdsbutik som ligger på Selaön och som bland annat säljer viltkött.​

Veterinären i Stallarholmen

Säljer foder och friskvårdsprodukter. Finns i Gula Industrihuset.

Äleby​

Gårdsbutik som ligger på Selaön och som bland annat säljer viltkött.​

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »