Handla på hemmaplan

I Stallarholmen hittar du en hel del butiker som är knutna till maten. Här finns en välsorterad livsmedelsbutik och här kan du handla sånt som skapar guldkant på tillvaron som närproducerat kött, stenugnsbakat bröd och hembakade konditorivaror.

Här finns också flera återbruksbutiker där du kan köpa kläder och prylar. I ortens utbud hittar du även ett par kiosker, ett spelombud, ett galleri och en handelsträdgård. Välkommen att handla på hemmaplan!

Barbros kuriosabod

Kuriosabod i Gula Industrihuset som erbjuder allt från vackra porslinsklassiker och glas till köksstolar och andra möbler. En gottebod för alla som är intresserade av secondhand!
Läs mer »

Kerstis Vintagebod

En oas i Gula Industrihuset med unika vintagekläder från förra seklet. Här hittar du klänningar, hattar, skor, väskor, smycken, vinylskivor, prylar och andra saker som förgyller garderoben.
Läs mer på FB »
Läs mer på Instagram »

Operose - Unika arbetskläder

Handla välsittande och funktionella arbetskläder i vår webbutik eller besök vårt showroom i Gula Industrihuset. Kontakta oss först så att vi säkert är på plats när du kommer.
Läs mer - Hemsida »
Läs mer - Instagram »

Stallarholmens Antik & Loppis

Nu kör vi igång Stallarholmens Antik & Loppis (f.d Lasses Antik) på lördagar kl 10-15, Garvaregränd, Stallarholmen. Nya och gamla kunder önskas varmt välkomna!
Läs mer »

Stallarholmens Brygghus

Utvecklar och förädlar hantverksmässig och småskaligt producerad premiumöl med passion för de goda smakerna och de personliga dryckesupplevelserna. Besök gårdsbutiken ...
Läs mer »

Köttbutiken Millert & Dahlén

En butik för dig som vill ha kött av yppersta kvalitet! Här finns hängmörat nötkött, vilt och lamm från nejden, egentillverkade korvar, pastejer och blodpudding. Som förr i tiden!
Läs mer »

Tre kockar i Sörmland

Vi fixar små och stora finurliga kalas på lokala råvaror i säsong. 2021 lägger vi kalasen bekvämt och säkert på låda till DIG!
Läs mer – FB »
Läs mer – Instagram »

Solåkers handelsträdgård

I den här handelsträdgården på Selaön har det odlats blommor och grönsaksplantor sedan 1954. Här kan du lita på att du får växter med kvalitet och ett personligt bemötande.
Läs mer »

Stallarholmens Livs

I butiken vid Selaötorget med sina generösa öppettider hittar du allt från godis, läsk och glass till tidningar, leksaker och tobaksvaror.

Rolling Ranch - Hästbutik

Hästbutik i Garfaregränd med ett stort utbud för häst och ryttare. Jackor, ridbyxor, hjälmar, underställ, handskar, foder och protein till hästen – här hittar du det mesta.
Läs mer »

ICA Skeppet

Vardag eller fest? ICA Skeppet har det du behöver. I butiken fylls det varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag.
Läs mer »

Lilla skattgömman

Att kliva in i Lilla Skattgömman är som att kliva in i sina barndoms drömmar. Här hittar du bland annat uniformer, Leksaker och dockskåpsmöbler från förr i tiden. En nostalgikick!
Läs mer »

Äleby

Gårdsbutik som ligger på Selaön och som bland annat säljer viltkött.

Stallarholmen Art Gallery

Erbjuder grafik och målningar i original. Ligger i Gula Industrihuset.

SAMverket

Galleria med en mix av återbruk, konsthantverk och levande verkstäder.

Veterinären i Stallarholmen

Säljer foder och friskvårdsprodukter. Finns i Gula Industrihuset.

Goumero Olivolja

Butik på Garfaregränd som bla säljer olivolja, fetaost mm.

Lilla skattgömman​

Leksaker och dockskåpsmöbler från förr i tiden. En nostalgikick i Gula Industrihuset.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »