Företag

Stallarholmen har över 400 företag. Här har vi samlat en del av dem. Det kan vara allt från lokala hantverkare så som elektriker, rörmokare, målare till trädgårdsmästare. Alla behöver vi ibland lite extra hjälp i hemmet. Det kan handla om städning, fönstertvätt, sömnad eller liknande. Här finner du olika hemserviceföretag i Stallarholmen.

Har du en verksamhet och vill synas här? Hör av dig till oss, så sätter vi ihop ett annonspaket åt dig.

Hantverkare

Det finns en hel del lokala hantverkare i Stallarholmen. Här kommer vi löpande lägga upp info och kontaktuppgifter till byggföretag, elektriker, rörmokare, målare, med flera.
Läs mer »

Bil, båt och maskin

Välkommen till Stallarholmens lokala bilverkstäder, båt- och maskinservice. Vi kommer fylla på med med företag här löpande.
Läs mer »

Hälsa & Vård

I Stallarholmen finns det både distriktssköterskemottagning, kiropraktor och samtalsterapeut. Tandläkare/Folktandvården hittar du i Mariefred.
Läs mer »

Städ

Ett flertal av ortens över 400 företag erbjuder olika typer av service. Städning, flytthjälp med mera. Vi kommer fylla på med info om olika serviceföretag allt eftersom.
Läs mer »

Trädgård

Behöver då hjälp med att beskära träd, klippa gräset, anlägga nya rabatter eller någon som löpande sköter din trädgård? Här hittar du lokala trädgårdsmästare.
Läs mer »

Träning, hälsa & skönhet

I Stallarholmen erbjuds gott om möjligheter att ta hand om sin hälsa! Här finns träning för allt från barn till seniorer, här finns massörer, kostrådgivare, kiropraktor, frisör mfl.
Läs mer »

Hyr lokal

I Stallarholmen kan du hyra lokaler som passar perfekt både för fest, bröllop, föreningsmöten eller konferens. Här finns allt från små mötesrum till konferensanläggningar.
Läs mer »

Din lokala reklambyrå

Hemsidor ska fungera lika bra i mobilen som på datorn. Trycksaker, annonser, logotyper, nyhetsbrev, skyltar, promotion- och reklamprylar och mycket annat.
Läs mer »

Vi ordnar bostadsaffären

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Varje bostadsaffär är unik, och våra engagerade fastighetsmäklare i Strängnäs tar sig alltid tid att lyssna till just dina önskemål.
Läs mer »

En bank för dig

Vi sätter oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Välkommen!
Läs mer »

Sparbanken Rekarne

Vår hemort växer och Sparbanken Rekarne, en riktigt lokal bank, är drivande i denna utveckling. Tillsammans med dig skapar vi framtidens Stallarholmen.
Läs mer »

En bank för dig

Vi sätter oss in i våra kunders förutsättningar, utmaningar och möjligheter. Då kan vi ge riktigt kvalificerad rådgivning och vara ett bra stöd. Välkommen!
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »