Vi växer!

Stallarholmen är en ort som stadigt växer. Kanske är det tryggheten i den lilla orten som lockar, kanske är det entreprenörskraften, det rika fritidsutbudet eller det vackra mälarnära läget. Allt det som tillsammans bildar livskvalitet.

Här är huspriserna rimliga trots närheten till våra grannorter Strängnäs och Mariefred, och det faktum att Stockholm bara ligger en timme bort. Här byggs det både hyresrätter, bostadsrätter och villor.

Varmt välkommen att flytta hit och bli en del av ett växande Stallarholmen!

Hyresvärdar

I hela kommundelen Stallarholmen finns cirka 200 hyresrätter. I tätorten finns en handfull hyresvärdar och här hittar du en lista med kontaktuppgifter till värdarna.
Läs mer »

Kollektivtrafik

Till Stallarholmen finns regelbunden busstrafik från grannorterna Strängnäs och Mariefred/Läggesta. Härifrån kan du ta tåget vidare till Stockholm och Eskilstuna.
Läs mer »

OBOS bygger nytt

OBOS bygger nu 20 välplanerade radhus på 120 kvm i bostadsrättsform i Sundbyområdet i Stallarholmen. Här säljs också tomter som ligger nära både Mälaren och naturen.
Läs mer »

Mäklartorget

I Östaområdet på Selaön byggs nu sju villor och sju radhus. Både villorna, som är på ca 140 kvm, och radhusen, cirka 130 kvm, är i ägandeform. Mäklartorget står för försäljningen.
Läs mer »

Strängnäs Kommun

På kommunens hemsida kan ni hitta information om hyresvärdar i kommunen, lediga tomter, pågående byggnationer och mycket mer.
Läs mer »

xxx

Nyrenoverade fräscha rum i 1700-talsmiljö och en gammal ros- och äppelträdgård. Rummen har sköna dubbelsängar, dusch, toalett, TV och internet. Östa Gård ligger
Läs mer »