Vi växer!

Stallarholmen är en ort som stadigt växer. Kanske är det tryggheten i den lilla orten som lockar, kanske är det entreprenörskraften, det rika fritidsutbudet eller det vackra mälarnära läget. Allt det som tillsammans bildar livskvalitet.

Här är huspriserna rimliga trots närheten till våra grannorter Strängnäs och Mariefred, och det faktum att Stockholm bara ligger en timme bort. Här byggs det både hyresrätter, bostadsrätter och villor.

Varmt välkommen att flytta hit och bli en del av ett växande Stallarholmen!

OBOS bygger nytt

OBOS bygger nu 20 välplanerade radhus på 120 kvm i bostadsrättsform i Sundbyområdet i Stallarholmen. Här säljs också tomter som ligger nära både Mälaren och naturen.
Läs mer »

Handelsbanken Strängnäs

Vi är en lokal bank som tar lokala beslut. Som kund väljer du var, när och hur du vill göra dina bankärenden – digitalt, på kontoret eller över telefon. Välkommen!
Läs mer »

Vi ordnar bostadsaffären

Hos oss är du som kund alltid i fokus. Varje bostadsaffär är unik, och våra engagerade fastighetsmäklare i Strängnäs tar sig alltid tid att lyssna till just dina önskemål.
Läs mer »

Hyresvärdar

I hela kommundelen Stallarholmen finns cirka 200 hyresrätter. I tätorten finns en handfull hyresvärdar och här hittar flera av hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter.
Läs mer »

Strängnäs Kommun

På kommunens hemsida kan ni hitta information om hyresvärdar i kommunen, lediga tomter, pågående byggnationer och mycket mer.
Läs mer »

Hantverkare

Är du nyinflyttad och på jakt efter hantverkare? I Stallarholmen finns det en hel del lokala hantverkare. Här lägger vi löpande upp kontaktuppgifter till elektriker, rörmokare, målare med flera.
Läs mer »

Kollektivtrafik

Till Stallarholmen finns regelbunden busstrafik från grannorterna Strängnäs och Mariefred/Läggesta. Härifrån kan du ta tåget vidare till Stockholm och Eskilstuna.
Läs mer »

Strängnäs Betonghåltagning

Vi skapar hål för dörröppningar, fönster, rör, el, ventilation, golvrännor mm. Vi borrar, sågar och bilar i till exempel betong, granit och tegel. Inget material är för hårt för oss!
Läs mer »

Mäklartorget

Gårdsbutik som ligger på Selaön och som bland annat säljer viltkött.

Stallarholmen Art Gallery

Erbjuder grafik och målningar i original. Ligger i Gula Industrihuset.

SAMverket

Galleria med en mix av återbruk, konsthantverk och levande verkstäder.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »