Vi växer!

Stallarholmen är en ort som stadigt växer. Kanske är det tryggheten i den lilla orten som lockar, kanske är det entreprenörskraften, det rika fritidsutbudet eller det vackra mälarnära läget. Allt det som tillsammans bildar livskvalitet.

Här är huspriserna rimliga trots närheten till våra grannorter Strängnäs och Mariefred, och det faktum att Stockholm bara ligger en timme bort. Här byggs det både hyresrätter, bostadsrätter och villor.

Varmt välkommen att flytta hit och bli en del av ett växande Stallarholmen!

Hantverkare

Är du nyinflyttad och på jakt efter hantverkare? I Stallarholmen finns det en hel del lokala hantverkare. Här lägger vi löpande upp kontaktuppgifter till elektriker, rörmokare, målare med flera.
Läs mer »

Hyresvärdar

I hela kommundelen Stallarholmen finns cirka 200 hyresrätter. I tätorten finns en handfull hyresvärdar och här hittar flera av hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter.
Läs mer »

Kollektivtrafik

Till Stallarholmen finns regelbunden busstrafik från grannorterna Strängnäs och Mariefred/Läggesta. Härifrån kan du ta tåget vidare till Stockholm och Eskilstuna.
Läs mer »

Mäklartorget

I Östaområdet på Selaön byggs nu sju villor och sju radhus. Både villorna, som är på ca 140 kvm, och radhusen, cirka 130 kvm, är i ägandeform. Mäklartorget står för försäljningen.
Läs mer »

OBOS bygger nytt

OBOS bygger nu 20 välplanerade radhus på 120 kvm i bostadsrättsform i Sundbyområdet i Stallarholmen. Här säljs också tomter som ligger nära både Mälaren och naturen.
Läs mer »

Strängnäs Betonghåltagning

Vi skapar hål för dörröppningar, fönster, rör, el, ventilation, golvrännor mm. Vi borrar, sågar och bilar i till exempel betong, granit och tegel. Inget material är för hårt för oss!
Läs mer »

Strängnäs Kommun

På kommunens hemsida kan ni hitta information om hyresvärdar i kommunen, lediga tomter, pågående byggnationer och mycket mer.
Läs mer »

Unikt trygghetsboende

Nu planeras ett nytt trygghetsboende som inkluderar ca. 40 st hyresrätter (1-3 rok) i Stallarholmen. Gör din intresseanmälan (icke bindande) redan idag.
Läs mer »

Skaffa solenergi

Med solceller på taket sänker du dina elkostnader samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle. Kontakta oss på EnergiEngagemang så berättar vi om hur du kan bli en del av den svenska solrevolutionen.
Läs mer »