Swish QR kod

Hjälp Stallarholmens Nätverk!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling?

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.

Stallarholmens Nätverk ger ut tidningen ”Gilla Stallarholmen”,  webbsajten Stallarholmen.info, arrangerar Stallarholmsdagen och Superloppis, uppskattade tårtkalaset för Stallarholmsskolans elever, med mera.

Ett medlemskap i Stallarholmens Nätverk kostar ingenting, däremot kan du gärna lämna ett frivilligt och valfritt bidrag. Du som vill bidra ekonomiskt kan sätta in valfritt belopp på Stallarholmens Nätverks Swish-nummer 123 661 93 40 eller på BG-nummer 108-7600. Kom i håg att uppge ditt namn samt ”gåva” (vill du inte synas med ditt namn här på hemsidan, så säg bara till).

Vill du bli medlem (det är gratis) så anmäler du dig här >>

Tack!
Vi vill tacka följande privatpersoner, föreningar och företag som bidragit ekonomiskt under 2023/2024 till Stallarholmens utveckling:

Privatpersoner:
Lars Svensson
Tord Wallin
Roger Rohnström

Föreningar:

Företag:

Andreas Jöhnemark Byggnadsfirma AB https://www.johnemark.se/

Trädgårdsfogden https://tradgardsfogden.se/

Våra huvudsponsorer:
Handelsbanken http://Handelsbanken.se
Strängnäs Kommun http://strangnas.se

 

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »