Magasinet Gilla Stallarholmen

Vår kreativa ort kan stoltsera med ett eget månadsmagasin! Det heter Gilla Stallarholmen och kom ut med sitt första nummer i oktober 2004. Här hittar du en fin mix av reportage, artiklar, notiser, bilder, kalendarium, gästkrönikor, annonser med mera. Allt med en tydlig touch av det lokala. Gilla kommer ut med 10 nummer per år och trycks i cirka 3500 exemplar.

Har du tips om saker du vill att vi ska skriva om? Vill du hjälpa till med att skapa vårt fina månadsmagasin? Vill du annonsera? Hör av dig till oss! Du hittar fler uppgifter under Kontakt. Här kan du också läsa tidigare nummer av Gilla Stallarholmen.

GILLA - Extra läsning

Här hittar du allt som inte fick plats i vårt magasin.
Läs mer »

Om tidningen

Det första numret av månadsmagasinet kom ut i oktober 2004, så nu har vi funnits i drygt 16 år! Magasinet består av en mix av välskrivna reportage, bilder och lockande annonser.
Läs mer »

Tidningsarkiv

Det första numret av magasinet Gilla Stallarholmen kom ut i oktober 2004. Det, så nu har magasinet funnits i drygt 15 år! Här hittar du tidigare nummer av tidningen.
Läs mer »

Kontakt

Jenny Harrysson är chefredaktör för Stallarholmens eget magasin: Gilla Stallarholmen. Här hittar du Jennys kontaktuppgifter.
Läs mer »

Annonsinfo

Vill du annonsera i tidningen Gilla Stallarholmen? Här hittar du all information om annonsformat, lämningstider, utgivningsdagar med mera.
Läs mer »

Senaste numret 9/2020

I septembernumret hänger vi med tidningsbudet Christer Svedberg i gryningstimman. Vi skriver även om hur Stallarholmens Nätverk ska få orten att lyfta.
Läs mer »