Hantverkare

I Stallarholmen finns det mängder med lokala hantverkare. Här kommer du att hitta information och kontaktuppgifter till byggföretag, elektriker, rörmokare, målare, med flera.

Abelins

Abelins Rör & Fastighetsservice hjälper dig att bygga och/eller renovera ditt badrum. Ring oss på 070-646 08 37 eller mejla till abelinsror@gmail.com

Andreas Jöhnemark Byggnadsfirma AB

Behöver du professionell hjälp med ditt byggprojekt? Vi har över 25 års erfarenhet av verksamhet i Stallarholmen med omnejd.
Läs mer »

Elcenter i Sörmland AB

Vi fixar alla eljobb: badrumsrenovering, utomhusbelysning, centralbyte, tillbyggen, nybyggen och vi har medarbetare i Stallarholmen så vi finns inpå knuten. Välkomna att höra av er!
Läs mer »

Elektriker – Eljonsson

Vi älskar elinstallationer! Vi fixar el, datanät och service – snabbt och säkert. Självklart har vi lång erfarenhet, rätt utbildning och behörighet för elinstallationer.
Läs mer »

Strängnäs Betonghåltagning

Vi skapar hål för dörröppningar, fönster, rör, el, ventilation, golvrännor mm. Vi borrar, sågar och bilar i till exempel betong, granit och tegel. Inget material är för hårt för oss!
Läs mer »

Kontakt

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »