Hantverkare

I Stallarholmen finns det mängder med lokala hantverkare. Här kommer du att hitta information och kontaktuppgifter till byggföretag, elektriker, rörmokare, målare, med flera.

Abelins

Abelins Rör & Fastighetsservice hjälper dig att bygga och/eller renovera ditt badrum. Ring oss på 070-646 08 37 eller mejla till abelinsror@gmail.com

Andreas Jöhnemark Byggnadsfirma AB

Behöver du professionell hjälp med ditt byggprojekt? Vi har över 25 års erfarenhet av verksamhet i Stallarholmen med omnejd.
Läs mer »

Elcenter i Sörmland AB

Vi fixar alla eljobb: badrumsrenovering, utomhusbelysning, centralbyte, tillbyggen, nybyggen och vi har medarbetare i Stallarholmen så vi finns inpå knuten. Välkomna att höra av er!
Läs mer »

Elektriker – Eljonsson

Vi älskar elinstallationer! Vi fixar el, datanät och service – snabbt och säkert. Självklart har vi lång erfarenhet, rätt utbildning och behörighet för elinstallationer.
Läs mer »

Rista Måleri

Vi har kunden i centrum och jobbar både med nyproduktion som interiör och exteriör målning. Vi använder oss av kvalitetsprodukter med tyngd på säkerhet och miljö.
Läs mer »

Strängnäs Betonghåltagning

Vi skapar hål för dörröppningar, fönster, rör, el, ventilation, golvrännor mm. Vi borrar, sågar och bilar i till exempel betong, granit och tegel. Inget material är för hårt för oss!
Läs mer »

Vreta måleri

Med erfarenhet, kompetens och bra material jobbar vi för att våra kunder ska bli nöjda. Litet eller stort projekt, nyproduktion eller renovering? Vi kan hjälpa er!
Läs mer »

Åmark Byggare

Åmark Byggare har funnits sedan 2007 och åtar sig olika former av uppdrag som gäller ny-, till- och ombyggnationer.
Slå en signal på 070-661 66 86 eller mejla till amarkbyggare@live.se

Rista Måleri

Vi har kunden i centrum och jobbar både med nyproduktion som interiör och exteriör målning. Vi använder oss av kvalitetsprodukter med tyngd på säkerhet och miljö.
Läs mer »

Hetast just nu

STORT GRATTIS!

Stallarholmens Nätverk har utsätt:

Anders Reisch och Henrik Ehrin

till Årets Stallarholmsbo 2021,

 Läs mer >>

och

Föreningen Solåkrabyn

till Årets Stallarholmsaktör 2021

Läs mer >>

Nationaldagsfirande i Stallarholmen

Stallarholmens Hembygdsförening ordnar nationaldagsfirande på Stallarholmens Hembygdsgård (vid Toresund Kyrka) kl 13.00 – 15.30. Välkommen!!
Läs mer >>

 

Lyckad STALLARHOLMSDAG

Tack alla som bidrog och skapade en underbar dag för vår ort. Det kom ungefär 1000 Besökare under dagen därunder många barn. Detta gör vi om nästa vår! 
Läs mer >>

 

affisch stallarholmsdagen

Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »