Vykort från årets skolutflykt åk6

Fredagen den 2 juni åkte 6 A,19 förväntansfulla elever, till Prison Island i Västerås. Ett liknande Fångarna på fortet koncept där man i lag skulle utföra uppgifter i olika rum. De hade 31 rum som eleverna fick två timmar på sig att klara av. Det var full rulle under de timmarna! Eleverna var glada och nöjda när vi åt matsäck efteråt i en park. En mycket trevlig aktivitet för klassen.

Torsdagen den 8 juni var det dags för 6 B, 22 pirriga elever, att åka till Gröna Lund. De åkte tåg in och sedan spårvagn till Djurgården. Bara spårvagnen var en stor upplevelse som inte så många upplevt tidigare. Trots flera timmar av åkattraktioner var eleverna fulla av energi på hemresan. Kan det bero på sockervadden? En perfekt dag!

Inget av detta hade varit möjligt om inte Stallarholmens Nätverk så generöst sponsrat våra elever i åk 6. STORT TACK från oss alla!!

Med vänlig hälsning, Ami Collden (lärare åk6)

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Erbjudanden

Vykort från årets skolutflykt åk6

Hetast just nu

SPF-promenad.
Samling på Coopparkeringen 9.00 för samåkning, medtag fika.
Pris 20 kr.

Caféträff med väntjänsten.
Församlingsvärdinnen Birgitta bjuder på kaffe och hembakta kakor. Underhållning till fikat.
Samarr: Stallarholmens församling och Drömfabriken.
Församlingshemmet, 13.30-15.30

Scenkonst Sörmland har under sommaren 2019 spelat klassikern Ett dockhem för fulla hus. Nu kommer den till Stallarholmen!
Biljetter på Tickster. Fikaförsäljning.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset, 19.00

Majsfestival på Klippinge gård. Självplock, avkorning, nygrillad majs, majsmatlagning, kaffeservering. Sex km från bron mot Överselö.
Klippinge gård 10.00-16.00

Barnteater – Den största pärlan. Följ med till skogen där trollen Snubbel, Turbo och Trilsk bor, men se upp för bråkvråkarna! Fri entré, bara att komma. För barn 3-120 år.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset 13.00

Sörmlands matkluster anordnar Aptitrundan med ett 50-tal matföretagare i Sörmland.
På hemmaplan: Printz, Köttbutiken, Äleby, Klippinge & Kilfröslunda.
Mer info: www.matkluster.se

Golftävling. Singelspel slaggolf.
Anmälan på golf.se
Stallarholmens golfbana

Sponsorer