Visfestival 14-15 augusti – FLYTTAS TILL 13-14 aug 2021

Datum för evenemanget: 14/08/2020

Vänner!
Vi har försökt vänta ut så länge vi kan.
Nu är det definitivt att vi flyttar fram evenemanget Stallarholmens Visdagar till 13-14 aug 2021. Vår förhoppning är att kunna hålla samma program. Vi vore mycket tacksamma om ni vill behålla era biljetter till nästa år, och inte begära återlösen för att stötta kommande evenemang.

_________
En tvådagars visfestival som ordnas i mitten av augusti vid mälarstranden bakom Gula Industrihuset. Den 14 – 15 augusti 2020 gästar bland annat följande artister:

Cecilia Vennersten
Hon blev upptäckt 1994 när hon imiterade Mariah Carey i tv-programmet
”Sikta Mot Stjärnorna”. Men hon debuterade på allvar i Melodifestivalen 1995 med låten ”Det vackraste”. 1996 vann hon en grammis för årets låt i Sverige 1995. Med över 300 stycken bröllop, 100-tals julkonserter och tv-framträdanden i bagaget är vi otroligt glada att få välkomna fantastiska Cecilia Vennersten till Stallarholmens Visdagar 14-15 aug 2020.

Anders F Rönnblom
Nästa artist som kommer till Stallarholmens Visdagar 2020 kommer ha en stående plats på festivalen så länge han är verksam! En diamant bland giganter med över 50år av visa, rock och poesi är vi otroligt glada att Anders F Rönnblom kommer tillbaka till Stallarholmens Visdagar 14-15 aug 2020.

Patrik Isaksson
Han slog igenom 1999 när han sjöng ”Du får göra som du vill” Och ”Hos Dig Är Jag Underbar” Han har vid flera tillfällen varit med i Melodifestivalen, medverkat i tv, Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg med mera. Vi är så otroligt glada att välkomna Patrik Isaksson till Stallarholmens Visdagar 14-15 aug 2020.

Svenne Hedlund
Han behöver kanske ingen närmare presentation. Detta är definitivt nästa års mest spektakulära bokning. Under 1960-talet var han med i ett av Sveriges mest framgångsrika band Hep Stars, senare även Idolerna. Från Folkets Park och tv till Allsång På Skansen och Stallarholmens Visdagar 14-15 aug 2020. Varmt Välkommen Svenne Hedlund.

Pernilla Andersson
År 1999 döpte hon sitt debutalbum till ”My Journey”. Men föga anade hon nog den gången vilken sorts resa hon skulle ge sig ut på. Men hon kan å andra sidan i dag, åtta studioalbum och två livealbum senare, stolt se tillbaka på en musikalisk tripp som gjort henne till en av de mest mångsidiga och respekterade artisterna på den svenska musikscenen. Om man nu ens kan etikettera henne som artist. Respekten har vunnits även för hennes insatser som producent, musiker, skivbolagsägare, musikförlagsentreprenör och inte minst som förkämpe för våra kuster och fiskevatten. Bredden i hennes artisteri kanske bäst illustreras av att den låt med henne som strömmats oftast på Spotify. Vi har sätt och hört henne i Melodifestivalen 2011 med låten ”Desperados” och 2016 med låten ”Mitt Guld”, vi har hört henne på radio med låtar som ”Johnny Cash och Nina P” och ”Låt det gå (långfinger upp)”. Vi är otroligt glada att kunna hälsa Pernilla Andersson varmt välkommen till Stallarholmens Visdagar 14-15aug 2020.

Thomas Di Leva
Rymdblomman från Gävle har släppt hela 22 album med hits som ”Vem ska jag tro på?” och ”Vi har bara varandra”. Han har gjort både tv, teater och film. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Varmt välkommen till Stallarholmens Visdagar Thomas Di Leva.

Loreen
Loreen vann Melodifestivalen 2012 med låten ”Euphoria” fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest i Baku i Azerbajdzjan där hon via semifinal 2 den 24 maj förde bidraget till seger i finalen den 26 maj. Det var femte gången genom tiderna som Sverige vann denna tävling. Hon slog rekord i att få flest tolvor, 18 stycken. Vi är otroligt glada att kunna hälsa Loreen varmt välkommen till Stallarholmens Visdagar 14-15 aug 2020.

Mikael Wiehe
Han är inte bara en av landets främsta musikaliska veteraner, utan också den flitigast turnerande. Från Malmö och Hoola Bandoola Band till Allsång på Skansen och Så mycket bättre i TV4, säger vi varmt välkommen till fantastiska Mikael Wiehe.

Bengt Sjöberg
I mer än 20 år har han skrivit sånger om små och stora saker. Hans texter berör och beskriver en vardag och verklighet som många kan känna igen sig i. Sånger som ”Norrlandspojk” och ”Stallarholmen” som de flesta säkert känner till kommer vi garanterat få höra under visdagarna.
Vi är fantastiskt glada att vi fått Bengt Sjöberg Trio till Stallarholmens Visdagar.

Ellinor Brolin
Hon har under de senaste åren spelat på några av Sveriges största visscener. Hon håller just nu på att spela in sitt debutalbum tillsammans med producenten Johan Johansson, på albumet tolkas Kjell Höglunds sångskatt. Kjell själv är involverad, och det kommer att innehålla både gamla och helt outgivna sånger av Kjell. Vi är otroligt glada att Ellinor Brolin kommer till Stallarholmens Visdagar

Biljetter
Passa på att köpa biljetter till reducerat pris, perfekt julklapp, nyårspresent, födelsedagspresent, alla hjärtans dag gåva, påskpresent med mera.

Fram till årsskiftet kostar biljetterna
295 kr för en dag och 495 kr för två dagar.
Från och med första januari 2020 kommer alla biljetter gå upp 100kr i pris vilket betyder 395kr för en dag och 595kr för två dagar.

Köp din biljett här >>
Läs mer om festivalen >>

Arrangör: Musik&Nöjen Sverige AB

 

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Erbjudanden

Visfestival 14-15 augusti – FLYTTAS TILL 13-14 aug 2021

Hetast just nu

SPF-promenad.
Samling på Coopparkeringen 9.00 för samåkning, medtag fika.
Pris 20 kr.

Caféträff med väntjänsten.
Församlingsvärdinnen Birgitta bjuder på kaffe och hembakta kakor. Underhållning till fikat.
Samarr: Stallarholmens församling och Drömfabriken.
Församlingshemmet, 13.30-15.30

Scenkonst Sörmland har under sommaren 2019 spelat klassikern Ett dockhem för fulla hus. Nu kommer den till Stallarholmen!
Biljetter på Tickster. Fikaförsäljning.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset, 19.00

Majsfestival på Klippinge gård. Självplock, avkorning, nygrillad majs, majsmatlagning, kaffeservering. Sex km från bron mot Överselö.
Klippinge gård 10.00-16.00

Barnteater – Den största pärlan. Följ med till skogen där trollen Snubbel, Turbo och Trilsk bor, men se upp för bråkvråkarna! Fri entré, bara att komma. För barn 3-120 år.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset 13.00

Sörmlands matkluster anordnar Aptitrundan med ett 50-tal matföretagare i Sörmland.
På hemmaplan: Printz, Köttbutiken, Äleby, Klippinge & Kilfröslunda.
Mer info: www.matkluster.se

Golftävling. Singelspel slaggolf.
Anmälan på golf.se
Stallarholmens golfbana

Sponsorer