”Överraskad och väldigt glad”

Årets Stallarholmsbo 2023, Leif Sundsvik, grattas här av nätverkets nya ordförande Anna Douglas. Leif prisas för sitt brinnande engagemang för närdemokrati och för sitt bidrag till boken om Stallarholmens Historia och skrivelsen Framtid Stallarholmen del 2. Ni möter honom i en intervju i  mars-numret av Gilla Stallarholmen.

Motiveringen lyder: För sitt dedikerade arbete med att sammanföra bygdens historia genom bokprojektet ”Stallarholmens historia”. Tillsammans med fyra medförfattare skapade Leif en engagerande och informativ bok som lyfter fram det rika arvet och utvecklingen av Stallarholmen genom tiderna. Utöver den historiska aspekten har Leif, som en del av sitt engagemang för ortens framtid, också spelat en avgörande roll i att initiera och driva fram skrivelsen Framtid Stallarholmen del 2. Denna skrivelse är resultatet av Leifs förmåga att entusiasmera både barn och vuxna om deras visioner och idéer för Stallarholmens framtid. Genom denna satsning skapade han en viktig plattform för att vidare samla gemenskapen kring en positiv vision.

 

Tillbaka till förstasidan<<

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Erbjudanden

”Överraskad och väldigt glad”

Hetast just nu

SPF-promenad.
Samling på Coopparkeringen 9.00 för samåkning, medtag fika.
Pris 20 kr.

Caféträff med väntjänsten.
Församlingsvärdinnen Birgitta bjuder på kaffe och hembakta kakor. Underhållning till fikat.
Samarr: Stallarholmens församling och Drömfabriken.
Församlingshemmet, 13.30-15.30

Scenkonst Sörmland har under sommaren 2019 spelat klassikern Ett dockhem för fulla hus. Nu kommer den till Stallarholmen!
Biljetter på Tickster. Fikaförsäljning.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset, 19.00

Majsfestival på Klippinge gård. Självplock, avkorning, nygrillad majs, majsmatlagning, kaffeservering. Sex km från bron mot Överselö.
Klippinge gård 10.00-16.00

Barnteater – Den största pärlan. Följ med till skogen där trollen Snubbel, Turbo och Trilsk bor, men se upp för bråkvråkarna! Fri entré, bara att komma. För barn 3-120 år.
Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset 13.00

Sörmlands matkluster anordnar Aptitrundan med ett 50-tal matföretagare i Sörmland.
På hemmaplan: Printz, Köttbutiken, Äleby, Klippinge & Kilfröslunda.
Mer info: www.matkluster.se

Golftävling. Singelspel slaggolf.
Anmälan på golf.se
Stallarholmens golfbana

Sponsorer