Service

Alla behöver vi ibland lite extra hjälp i hemmet. Det kan handla om trädgårdsarbete, sömnad, städning, fönstertvätt eller liknande. Nedan finner du olika hemserviceföretag i Stallarholmen.

Ingestina – Städhjälp

Vi är ett litet städföretag med kontor på Garfaregränd mitt i Stallarholmen. Vi hjälper privata kunder & företagskunder med städning, fönsterputsning, byggstädning och flyttstädning.
Läs mer »

Trädgårdsfogden

Passion för en välmående trädgård. Jag hittar lösningar som passar din trädgård: skötsel, trädvård, beskärning, trädfällning, röjning, plantering och anläggning.
Läs mer »

Företag 3

Ohlssons ligger vid Selaötorget och är ett klassiskt hembageri. Här kan du fika med bröd från det egna bageriet, välja bland en massa lunchrätter eller beställa tårtor och smörgåstårtor.
Läs mer »

Golfrestaurang

Restaurang som ligger vid Norrby golfbana och som har öppet under golfsäsongen. Här kan du både fika och äta lunch.
Läs mer »

Värdshuset Gripen

Ett värdshus som ligger vackert med Mälaren inpå knuten. Här serveras luncher med vällagad husmanskost, klassiska värdshusmiddagar och a la carte. Erbjuder catering.
Läs mer »

Äleby Restaurang

Arrangerar event vid olika tidpunkter på året med fokus på mathantverk. Råvarorna kommer till stor del från den egna gården, bland annat viltkött, fisk från Mälaren och egna grönsaker.
Läs mer »

Hetast just nu

STORT GRATTIS!

Stallarholmens Nätverk har utsätt:

Anders Reisch och Henrik Ehrin

till Årets Stallarholmsbo 2021,

 Läs mer >>

och

Föreningen Solåkrabyn

till Årets Stallarholmsaktör 2021

Läs mer >>

Nationaldagsfirande i Stallarholmen

Stallarholmens Hembygdsförening ordnar nationaldagsfirande på Stallarholmens Hembygdsgård (vid Toresund Kyrka) kl 13.00 – 15.30. Välkommen!!
Läs mer >>

 

Lyckad STALLARHOLMSDAG

Tack alla som bidrog och skapade en underbar dag för vår ort. Det kom ungefär 1000 Besökare under dagen därunder många barn. Detta gör vi om nästa vår! 
Läs mer >>

 

affisch stallarholmsdagen

Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »