Swish QR kod

Hjälp Stallarholmens Nätverk!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling?

Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.

Stallarholmens Nätverk ger ut tidningen ”Gilla Stallarholmen”,  webbsajten Stallarholmen.info, arrangerar Stallarholmsdagen och Superloppis, med mera.

Medlemskap i Stallarholmens Nätverk kostar ingenting, däremot får du gärna lämna ett bidrag med valfritt belopp på Stallarholmens Nätverks Swish-nummer 123 661 93 40 eller på BG-nummer 108-7600. Kom i håg att uppge ditt namn samt ”gåva” (vill du inte synas med ditt namn här på hemsidan, så säg bara till).

Vill du bli medlem (det är gratis) så anmäler du dig här >>

Tack!
Vi vill tacka följande privatpersoner, föreningar och företag som bidragit ekonomiskt under 2023/2024 till Stallarholmens utveckling:

Privatpersoner:
Lars Svensson
Tord Wallin
Roger Rohnström

Föreningar:

Företag:

Andreas Jöhnemark Byggnadsfirma AB. Vi utför det mesta inom byggnation och vänder oss till både privatpersoner och företag. www.johnemark.se

Din-X. Vår lokala bensinmack. Lätt att tanka och vara kund. Finns på 200 stationer över hela Sverige.  din-x.se

Handelsbanken Strängnäs. www.handelsbanken.se/sv/hitta-bankkontor/strangnas

Langenfeld. Badrumsinredning utöver det vanliga. Ladda ner katalog på hemsidan. Kontakt i Stallarholmen finns. www.langenfeld.se

Sandåsa Timber. Ett modernt och spännande trävaruföretag med lång tradition. En stor arbetsgivare i trakten. sandasa.se

Trädgårdsfogden. Har många års erfarenhet inom skötsel av grönytor och trädvård. Det är mycket viktigt för mig att du får precis den hjälp som du önskar. tradgardsfogden.se

 

Våra huvudsamarbetspartner:
Strängnäs Kommun strangnas.se

 

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »