Nominera Årets Stallarholmsbo och Årets Stallarholmsaktör

Stallarholmens Nätverk utser varje år Årets Stallarholmsbo och Årets Stallarholmsaktör och nu har du möjlighet att nominera dina egna kandidater för år 2022. Klicka in på länken nedan och skriv in vilken person och/eller aktör du vill nominera. Kom ihåg att skriva en kort motivering. Det går även bra att mejla dina kandidater och motiveringar till info@stallarholmen.info.

Precis som tidigare år kommer Stallarholmens Nätverk att dela
ut diplom, men nytt för i år är att vinnarna kommer dessutom få varsitt stipendium om 1.000 kr till Årets Stallarholmsbo och 2.000 kr till Årets Stallarholmsaktör. Välkommen in med din nominering senast den 24 januari 2023.

Nominera Årets Stallarholmsbo här >>
Utmärkelsen Årets Stallarholmsbo är ett sätt att peppa ortens eldsjälar!

Nominera Årets Stallarholmsaktör här >>
Årets Stallarholmsaktör är en utmärkelse för att uppmärksamma ideella krafter men också verksamheter såsom företag och andra organisationer för deras engagemang för orten.

Här kan du läsa om tidigare års utmärkelser för:
Årets stallarholmsbo >>
Årets Stallarholmsaktör (tidigare årets Stallarholmsförening) >>

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »