Årets landsbygdsgrupp 2021 – Stallarholmens Nätverk

Årets landsbygdsgrupp 2021: Organisationen Hela Sverige Ska Leva Sörmland delar varje år ut priset för att uppmärksamma årets landsbygdshjältar. Vi är så stolta att ha tagit emot denna underbara utmärkelse. Tack till alla som stödja oss, denna utmärkelse ger oss en rejält skjuts framåt!

Motivering:
Stallarholmens Nätverk har gjort halt, sett sig omkring, tagit tag i sitt lokalsamhälle och stakat ut framtiden för ett livaktigt lokalsamhälle på landsbygden. Genom att aktivt ”felsöka” gamla strukturer och surfa på Stallarholmens inflyttning av nya engagerade bybor har Stallarholmens Nätverk gjort ett gediget utvecklingsarbete som bäddar för ytterligare handlingskraft i lokalsamhället.

Nätverket har bl.a skapat ett lokalt callcenter ”En väg in” som underlättar för transport av initiativ och idéer. Genom smart resurshushållning har Stallarholmens kommunikationsmedier samlats under Nätverket så att varje ideell timme paras med det ekonomiska stöd föreningen beviljats från kommunen.

Stallarholmens Nätverk har gjort en rejäl utvecklingsresa och toppat detta med sin nya devis “Stallarholmens Nätverk – vi gör allt möjligt”. Vi gratulerar Stallarholmens Nätverk till utmärkelsen årets landsbygdsgrupp 2021.

Kontakt:

Jaakko Peltola, Ordförande Stallarholmens Nätverk – 070-723 55 99
Erik Granbäck, Ordförande i Hela Sverige Ska Leva, Sörmland – 070-857 45 08

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »