Hyra lokal

I Stallarholmen finns det flera olika lokaler att hyra, allt ifrån små enkla mötesrum till hela konferensanläggningar. Här nedan presenteras några av dem.

Hyr Mötesplatsen

Mötesplatsens 450 kvm har scenrum, dansrum, mötesrum, pysselrum och musikrum. Lokalen är praktisk, utrustad med porslin till 80 personer, projektorer och utsikt mot Mälaren!
Läs mer »

Gula Industrihuset

Huset är U-format kring en innergård, med känsla av bytorg från sydligare breddgrader, och på 4.500 kvm med lokaler av varierande funktion och storlek. Ring gärna för att hitta din plats.
Läs mer »

Edeby Gård

Edeby Gård mellan Stallarholmen och Mariefred är Sveriges kanske mest kompletta islandshästanläggning. Här kan du hålla konferenser och möten, men även övernatta.
Läs mer »

Hetast just nu

STORT GRATTIS!

Stallarholmens Nätverk har utsätt:

Anders Reisch och Henrik Ehrin

till Årets Stallarholmsbo 2021,

 Läs mer >>

och

Föreningen Solåkrabyn

till Årets Stallarholmsaktör 2021

Läs mer >>

Nationaldagsfirande i Stallarholmen

Stallarholmens Hembygdsförening ordnar nationaldagsfirande på Stallarholmens Hembygdsgård (vid Toresund Kyrka) kl 13.00 – 15.30. Välkommen!!
Läs mer >>

 

Lyckad STALLARHOLMSDAG

Tack alla som bidrog och skapade en underbar dag för vår ort. Det kom ungefär 1000 Besökare under dagen därunder många barn. Detta gör vi om nästa vår! 
Läs mer >>

 

affisch stallarholmsdagen

Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!

Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska

Läs mer »