Activerum

Träna gratis hos Activerum under hela sommaren

Activerum erbjuder 3 pass varje vecka i Stallarholmens Sporthall under hela hösten, men under sommaren erbjuds GRATIS träning vid Östabadet! Vi träffas lördagar kl 09.00 – 10.00. Ta med vattenflaska och underlag. Inställt vid regn.

Om Activerum
IF Activerum startades år 2018 och har som syfte att bidra till ett aktivare liv i ditt närområde (Stallarholmen) givetvis är alla välkomna. Att ge alla från ungdom till äldre, från alla delar av samhället, möjlighet att utvecklas och träna, inte en termin utan år efter år. Vi tränar tillsammans enligt våra egna mål – träning enligt dina egna förutsättningar.

Vi ledare har ett mål och det är att hjälpa er så ni ger 100 % när ni går på våra pass. Vi lovar pepp, svett och gemenskap! Du står för din prestation.

Höstterminen startar v 35.
Här hittar du träningsschemat >>

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Träna gratis hos Activerum under hela sommaren

I Stallarholmen finns för de allra minsta möjlighet till både förskola, öppen förskola samt familjedaghem.
Förskola och Barnomsorg.
Stallarholmens förskola är uppdelad på två hus, den äldre byggnaden heter Trädgården och den nya heter Lunden. Förskolan ligger centralt och i närheten av skolan.

Mer information hittar du på Strängnäs kommuns hemsida.

Stallarholmens skola fsk-åk till åk 6

Den lokala grundskolan, Stallarholmsskolan, innefattar årskurs fsk-6. Du kan följa Stallarholmsskolans arbete på Facebook – Klicka här!

Stallarholmsskolan - Grundskola!

Stallarholmsskolan har en väl fungerande Föräldraförening.

Närmaste gymnasium finns på cirka 2 mils avstånd, i Strängnäs.
Från Gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Stallarholmen har du pendlaravstånd till Eskilstuna, Södertälje, Stockholm med flera.

Kommunen erbjuder också vuxenutbildningar, särskola med mera.

Stallarholmen kan erbjuda ett kvalitativt boende till rimliga priser. Nära till natur och vatten, men för den skull inte långt från närmaste stad samt med pendlingsavstånd till bland annat Stockholm. Här har du nära till naturpromenader, båtliv, fritidsaktiviteter med mera.

Stallarholmen har ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutiker, caféer, bageri, pizzeria, värdshus, bensinstation, post, veterinär, distriktssköterskor samt ett stort serviceutbud av bil- och båtmekaniker, hantverkare, frisörer, blomsterhandlare, hemserviceföretag och mycket mer.

Hetast just nu

Vad händer i Stallarholmen
Stallarholmen tillsammans