Yoga i Stallarholmen

Prova-på yoga under vecka 5

Vårterminen startar den 27 januari med yogapass följande dagar:
Måndagar kl 16.30 (Birgit)
Tisdagar kl 19.00 (Holger)
Torsdagar kl 19.00 (Jeanette)
Lördagar kl 07.00 (Holger)

Vi som är instruktörer och som håller i yogapassen heter Holger, Jeanette och Birgit. Holger och Birgit är livsyogalärare och utbildade hos Deva i Stockholm, Holger är även utbildad i medicinsk yoga. Jeanette är utbildad Ashtanga- och Yinyogalärare. Alla yogapass hålls i vår yogastudio som ligger ute på Björkudden – Fabriksvägen 4, Stallarholmen.

Sprid gärna informationen vidare och ta med dig vänner som vill börja yoga med oss.

Läs mer om Yoga i Stallarholmen >>

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Prova-på yoga under vecka 5

I Stallarholmen finns för de allra minsta möjlighet till både förskola, öppen förskola samt familjedaghem.
Förskola och Barnomsorg.
Stallarholmens förskola är uppdelad på två hus, den äldre byggnaden heter Trädgården och den nya heter Lunden. Förskolan ligger centralt och i närheten av skolan.

Mer information hittar du på Strängnäs kommuns hemsida.

Stallarholmens skola fsk-åk till åk 6

Den lokala grundskolan, Stallarholmsskolan, innefattar årskurs fsk-6. Du kan följa Stallarholmsskolans arbete på Facebook – Klicka här!

Stallarholmsskolan - Grundskola!

Stallarholmsskolan har en väl fungerande Föräldraförening.

Närmaste gymnasium finns på cirka 2 mils avstånd, i Strängnäs.
Från Gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Stallarholmen har du pendlaravstånd till Eskilstuna, Södertälje, Stockholm med flera.

Kommunen erbjuder också vuxenutbildningar, särskola med mera.

Stallarholmen kan erbjuda ett kvalitativt boende till rimliga priser. Nära till natur och vatten, men för den skull inte långt från närmaste stad samt med pendlingsavstånd till bland annat Stockholm. Här har du nära till naturpromenader, båtliv, fritidsaktiviteter med mera.

Stallarholmen har ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutiker, caféer, bageri, pizzeria, värdshus, bensinstation, post, veterinär, distriktssköterskor samt ett stort serviceutbud av bil- och båtmekaniker, hantverkare, frisörer, blomsterhandlare, hemserviceföretag och mycket mer.

Hetast just nu

Vad händer i Stallarholmen
Stallarholmen tillsammans