Bibliotek

Stallarholmens bibliotek är ett av kommundelsbiblioteken i Strängnäs kommun och fungerar även som medborgarkontor.

Här finns böcker, tidningar, tidskrifter, cd-skivor, talböcker, ljudböcker och språkkurser. Biblioteket erbjuder en omfattande programverksamhet, med allt från författarkvällar, föredrag och litteraturkvällar till bokcirklar för barn och vuxna, barnteater samt boktips. Du kan även se utställningar av lokala konstnärer och hantverkare.

Stallarholmens bibliotek erbjuder också biblioteksservice till skolan. Förskolebarnen och eleverna i skolan erbjuds kontinuerlig biblioteksundervisning, sagostunder och bokprat. Biblioteksbesök kan bokas både under och utanför bibliotekets ordinarie öppettider.

Stallarholmens bibliotek
Vannestavägen 2
645 61 Stallarholmen
0152 33 15 14

medborgarkont.stallarholmen@strangnas.se
Här hittar du bibliotekets öppettider >>

______________
Stallarholmens medborgarkontor

Stallarholmens bibliotek fungerar även som medborgarkontor. Vi har efterfrågad samhällsinformation och kan svara på merparten av dina frågor. Kan vi inte kan hjälpa dig direkt gör vi vad vi kan för att ta reda på svaret eller tipsar om vem som kan hjälpa dig.

På Stallarholmens medborgarkontor kan du få hjälp med bland annat:

– kallelser och protokoll från kommunala nämnder
– kopiering
– gratis parkeringsskivor (p-skivor)
– offentliga datorer med tillgång till internet och skrivare
– turistinformation
Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »