Trädgård

I Stallarholmen finns det mängder med både små och stora trädgårdar. En del tycker att det är roligt att jobba i sin trädgård medan andra föredrar att få hjälp med trädgårdsarbetet. Här kommer du hitta information och kontaktuppgifter till  trädgårdsmästare och andra som kan hjälpa till med gräsklippning, trädbeskärning med mera.

Trädgårdsfogden

Passion för en välmående trädgård. Jag hittar lösningar som passar din trädgård: skötsel, trädvård, beskärning, trädfällning (även avancerad), röjning och plantering.
Läs mer »

SA Trädfällning

Vi utför trädfällning och trädgårds service. Familje företag och etablerade i Stallarholmen sedan 1990. Niclas: 072-293 58 13

Annonsinfo

Vill du annonsera i tidningen Gilla Stallarholmen? Här hittar du all information om annonsformat, lämningstider, utgivningsdagar med mera.
Läs mer »

Kontakt

Stefan Seidel är chefredaktör för Stallarholmens eget magasin: Gilla Stallarholmen. Här hittar du Stefans kontaktuppgifter.
Läs mer »

Senaste numret 9/2020

I septembernumret hänger vi med tidningsbudet Christer Svedberg i gryningstimman. Vi skriver även om hur Stallarholmens Nätverk ska få orten att lyfta.
Läs mer »

Kontakt

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »