Städ

Alla behöver vi ibland lite extra hjälp i hemmet. Det kan handla om trädgårdsarbete, sömnad, städning, fönstertvätt eller liknande. Nedan finner du olika hemserviceföretag i Stallarholmen.

Ingestina

Ingestina – Städhjälp Vi är ett litet städföretag med kontor på Garfaregränd mitt i Stallarholmen. Vi hjälper privata kunder & företagskunder med städning, fönsterputsning, byggstädning och flyttstädning.
Läs mer »

Selaö Hemservice

Vi är ett litet personligt företag som erbjuder städhjälp med fokus på kvalité och trygghet. Vår vision är att alltid leverera trygga och kvalitativa hushållsnära tjänster, som bidrar till en bättre vardag för våra kunder.
Läs mer »

Vips

Vips är ett litet städföretag där jag, Lena Ivehult och mina anställda hjälper dig att hålla rent och fint i ditt hem. Vi utför fönsterputs, storstädning och flyttstädning. Utnyttja din möjlighet till rut-avdrag.
Läs mer »

Kontakt

Stefan Seidel är chefredaktör för Stallarholmens eget magasin: Gilla Stallarholmen. Här hittar du Stefans kontaktuppgifter.
Läs mer »

Senaste numret 9/2020

I septembernumret hänger vi med tidningsbudet Christer Svedberg i gryningstimman. Vi skriver även om hur Stallarholmens Nätverk ska få orten att lyfta.
Läs mer »

Kontakt

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Sponsring

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »