Städ

Alla behöver vi ibland lite extra hjälp i hemmet. Det kan handla om trädgårdsarbete, sömnad, städning, fönstertvätt eller liknande. Nedan finner du olika hemserviceföretag i Stallarholmen.

Ingestina

Ingestina – Städhjälp Vi är ett litet städföretag med kontor på Garfaregränd mitt i Stallarholmen. Vi hjälper privata kunder & företagskunder med städning, fönsterputsning, byggstädning och flyttstädning.
Läs mer »

Selaö Hemservice

Vi är ett litet personligt företag som erbjuder städhjälp med fokus på kvalité och trygghet. Vår vision är att alltid leverera trygga och kvalitativa hushållsnära tjänster, som bidrar till en bättre vardag för våra kunder.
Läs mer »

Annonsinfo

Vill du annonsera i tidningen Gilla Stallarholmen? Här hittar du all information om annonsformat, lämningstider, utgivningsdagar med mera.
Läs mer »

Kontakt

Stefan Seidel är chefredaktör för Stallarholmens eget magasin: Gilla Stallarholmen. Här hittar du Stefans kontaktuppgifter.
Läs mer »

Senaste numret 9/2020

I septembernumret hänger vi med tidningsbudet Christer Svedberg i gryningstimman. Vi skriver även om hur Stallarholmens Nätverk ska få orten att lyfta.
Läs mer »

Kontakt

Mysigt kafé i Gula Industrihuset som är rekommenderat i White Guide. Här kan du fika med smarriga mackor och bullar från det egna surdegsbageriet eller äta en god lunch.
Läs mer »