Gilla Stallarholmen söker chefredaktör & annonssäljare

Två riktigt spännande jobb, om du frågar oss som redan jobbar här. En stor del i arbetet är att fortsätta bygga Gilla Stallarholmens innehåll och redaktion. Vi är i en kraftig utvecklingsfas då mycket händer och det ska så klart locka dig som vill jobba med oss! Båda tjänsterna är på deltid och passar dig som är egenföretagare. Vill du bli en av oss?

CHEFREDAKTÖR
Jobbet som chefredaktör innebär att:
– Du leder redaktionsmöten. Redaktionen består av ca 10 personer: skribenter, fotograf, formgivare och säljare och har möten en gång i månaden. En fin och kreativ gemenskap!
– Du samordnar arbetet med magasinet. Det innebär att du har kontakt med skribenter, fotograf, formgivare och säljare och ansvarar för att vi levererar ett kvalitativt magasin en gång i månaden (10 nummer/år)!
– Du skriver och redigerar texter.
– Du korrläser magasinet.
– Du sköter upphandling av tryck och distribution.

ANNONSSÄLJARE
Jobbet som annonssäljare innebär att:
– Du säljer annonser till månadsmagasinet Gilla Stallarholmen och Stallarholmens hemsida.
– Du tar fram underlag till vår formgivare som i sin tur producerar annonserna.
– Du tar fram underlag till vår kassör för fakturering.
– Du är en person som bygger goda relationer med företagare och föreningar.
Vi jobbar inte med att kränga annonser till varje pris utan med att möta de behov som företag och föreningar har!

För mer information om tjänsterna kontakta:
Jaakko Peltola, ordförande, jaakko@langenfeld.se, 070-723 55 99
Barbara Kjellström, verksamhetsledare, barbara.kjellstrom@stallarholmen.info, 070-893 65 68
Välkommen med personligt brev, CV och referenser senast 15 november 2021.
Mejla till info@stallarholmen.info
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillträde är 1 januari 2022.

Om Gilla Stallarholmen
Det första numret av månadsmagasinet kom ut i oktober 2004 och sedan januari 2021 är Stallarholmens Nätverk ansvarig utgivare. Gilla Stallarholmen bevakar och rapporterar allt som händer på orten, kommer ut med 10 nummer per år, består av en mix av välskrivna reportage, vackra bilder, lockande annonser och delas ut till alla hushåll i Stallarholmens kommundel. Tidningen trycks i ca 3 500 exemplar och finns dessutom att hämta i ett antal tidningsställ i kommunen: Stallarholmen (ICA, Gula Industrihuset, biblioteket och Ohlssons Mack), Mariefred (Läggesta, biblioteket), Strängnäs (Multeum, kommunhuset) och Åkers Styckebruk (biblioteket).

Om Stallarholmens Nätverk
Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och har sedan start jobbat för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service. Vi är en plattform för samarbete mellan föreningar, företag, privatpersoner, kyrka, skola, kommun och andra aktörer. Vi driver ortens magasin Gilla Stallarholmen, FB-grupperna Vad händer i Stallarholmen och Stallarholmens Nätverk, Internetkontot Vad händer i Stallarholmen, samt ortens egen hemsida, ordnar gemensamma Stallarholmsfrukostar 6 gånger per år, genomför evenemang som Valborg, UT-spark med S/S Ejdern, Stallarholmens SuperLOPPIS och Tårtkalas i Stallarholmsskolan, utser Årets Stallarholmsbo och Årets Stallarholmsförening, driver Klimatverket Stallarholmen med två odlargrupper: Odla i Stallarholmen och Odla Ihop i Stallarholmen och mycket mycket mer.

Hetast just nu
Vad händer i Stallarholmen?
Crowdfunding

Hjälp Nätverket!
Vill du vara med och bidra ekonomiskt till Stallarholmens ortsutveckling? Stallarholmens Nätverk grundades 1996 och är en ideell förening som jobbar för att Stallarholmen ska bli en alltmer attraktiv plats när det gäller arbete och fritid, boende och service.
Läs mer »

Gilla Stallarholmen söker chefredaktör & annonssäljare

I Stallarholmen finns för de allra minsta möjlighet till både förskola, öppen förskola samt familjedaghem.
Förskola och Barnomsorg.
Stallarholmens förskola är uppdelad på två hus, den äldre byggnaden heter Trädgården och den nya heter Lunden. Förskolan ligger centralt och i närheten av skolan.

Mer information hittar du på Strängnäs kommuns hemsida.

Stallarholmens skola fsk-åk till åk 6

Den lokala grundskolan, Stallarholmsskolan, innefattar årskurs fsk-6. Du kan följa Stallarholmsskolans arbete på Facebook – Klicka här!

Stallarholmsskolan - Grundskola!

Stallarholmsskolan har en väl fungerande Föräldraförening.

Närmaste gymnasium finns på cirka 2 mils avstånd, i Strängnäs.
Från Gymnasium, vuxenutbildning och särskola. Stallarholmen har du pendlaravstånd till Eskilstuna, Södertälje, Stockholm med flera.

Kommunen erbjuder också vuxenutbildningar, särskola med mera.

Stallarholmen kan erbjuda ett kvalitativt boende till rimliga priser. Nära till natur och vatten, men för den skull inte långt från närmaste stad samt med pendlingsavstånd till bland annat Stockholm. Här har du nära till naturpromenader, båtliv, fritidsaktiviteter med mera.

Stallarholmen har ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutiker, caféer, bageri, pizzeria, värdshus, bensinstation, post, veterinär, distriktssköterskor samt ett stort serviceutbud av bil- och båtmekaniker, hantverkare, frisörer, blomsterhandlare, hemserviceföretag och mycket mer.

Hetast just nu

Vad händer i Stallarholmen
Stallarholmen tillsammans