EvenemangsKALENDER

Mycket händer i Stallarholmen! Här uppdateras ständigt senaste nytt. Du kan dessutom följa nyheterna på Facebook Vad händer i Stallarholmen?

Tagga  även gärna dina bilder och evenemang i sociala medier #stallarholmen#intevilkenhålasomhelst#stallarholmenintevilkenhålasomhelst och hjälp oss att sätta Stallarholmen på kartan!

Har du något viktigt som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss!16 oktober Framtidens Stallarholmen

Bidra med dina bästa idéer om och kom till vår workshop och dela med dig av dina idéer om hur Stallarholmen ska utvecklas!

Tid: Kl 18-21 (inklusive fika)

Plats: Mötesplats Stallarholmen, Gula Industrihuset

Anmälan: info@dromfabriken.net

Bakgrund och sammanhang; Det är Leader Sörmland som under 2018 och 2019 driver projektet Service och Liv på landet med syftet är att stärka utvecklingskraften i Sörmlands landsbygdsorter. Det handlar bland annat om öka livskvalitet och att underlätta boende och företagande på landsbygden. En viktig aspekt är också att utveckla lokal service genom nya innovativa lösningar.

Kvällen arrangeras ihop med Stallarholmens Nätverk, Drömfabriken och Strängnäs kommun och leds av Monica Pärus från Leader. Kvällen genomförs som en workshop där ni som deltar bidrar med era idéer & ert engagemang kring hur Stallarholmen ska utvecklas. Resultatet sammanställs och vi arbetar tillsammans med att prioritera och undersöka vilka förutsättningar det finns att komma vidare med olika frågor och idéer. I bästa fall kan vi redan mot slutet av kvällen besluta att genomföra några mindre handlingar!

Förbered dig genom att ta med dina tankar och visioner för Stallarholmens framtid och utveckling!

Varmt välkomna!

 Monica Pärus (Leader), Magnus Silén (Stallarholmens Nätverk),

Stefan Seidel (Drömfabriken), Gunilla Malm (Strängnäs kommun)

1 december Kreativ julmarknad

Ett stort antal utställare erbjuder en skön blandning av unikt hantverk, design, mathantverk, naturlig hudvård, växter, juldekorationer och mycket mer. På innergården dukar Printz Bageri och Köttbutiken Millert & Dahlen upp njutningar för gommen.

Lördag 1/12, Gula industrihuset kl:10.00-16.00D På Mälsåkers slott? – Klicka på bilden!

Vad händer i Stalarholmen?
Gilla Stallarholmen Lokala nyheter – Klicka på bilden!

Inte vilken håla som helst!