EvenemangsKALENDER

Mycket händer i Stallarholmen! Här uppdateras ständigt senaste nytt. Du kan dessutom följa nyheterna på Facebook Vad händer i Stallarholmen?

Tagga  även gärna dina bilder och evenemang i sociala medier #stallarholmen#intevilkenhålasomhelst#stallarholmenintevilkenhålasomhelst och hjälp oss att sätta Stallarholmen på kartan!

Har du något viktigt som du vill dela med dig av? Hör av dig till oss!30 juni – Kreativa sommarmarknaden

Massor av hantverk, design, gamla ting, blommor och närproducerade delikatesser när Gula Industrihusets butiker och ateljéer tillsammans med tillresta utställare ordnar marknad med unika saker.

Lördag 30/6, Gula industrihuset kl:10.00-16.00

6-8 juli – Vikingafestival

Östastrand på Selaön förvandlas för en helg till nutida vikingars händelsecentrum med handel, barnby, vikingaskepp, kämpar, gycklare, musikanter, mat och dryck, underhållning, hantverk, spel och lekar att beskåda och delta i. Läs mer om festivalen och programmet på vikingarnas hemsida.

Östabadet Stallarholmen, festivalen öppnar fredag kl:14.00

11 augusti – STALLARHOLMENS SUPERLOPPIS 

Populärt och välbesökt loppis som genomförs i hela Stallarholmen. Missa inte detta hållbara äventyr!

Lördag 11/8, Stallarholmen med omnejd kl:10.00-18.00

ANMÄLAN FINNS HÄR

 

25 augusti – Vintagefestivalen

Tjugotalet försäljare som säljer allt från vintagekläder till prylar och leksaker från förra seklet. Här finns också veteranbilar, en retrofrisör, musikunderhållning mm.l

Lördag 25/8,  Gula industrihuset kl:10.00-16.00

1 december Kreativ julmarknad

Ett stort antal utställare erbjuder en skön blandning av unikt hantverk, design, mathantverk, naturlig hudvård, växter, juldekorationer och mycket mer. På innergården dukar Printz Bageri och Köttbutiken Millert & Dahlen upp njutningar för gommen.

Lördag 1/12, Gula industrihuset kl:10.00-16.00Tidigare evenemang från 2018:

6 februari – Årets Stallarholmsbo & Förening

Nätverket utsåg den 6:e februari  2018 Årets Stallarholmsbo 2017 och Årets Stallarholmsförening 2017. Grattis säger vi till Ola Orwinger och Drömfabriken! Klicka på respektive länk för att läsa nominering.

30 april – Valborgsfirande

Den sista april arrangerar Stallarholmens Nätverk Valborgsfirande för hela familjen! Firandet kommer att i traditionsenlig ordning äga rum på Östabadet med start kl.18:00.

Det kommer att finnas möjlighet till mat med nygrillade hamburgare, korv, och även fika!  För barnen finns ponnyridning, fiskdamm och ansiktsmålning.  Brasan tänds 20:30. Vi ses i Stallarholmen! #intevilkenhålasomhelst


På Mälsåkers slott? – Klicka på bilden!
Vad händer i Stalarholmen?
Gilla Stallarholmen Lokala nyheter – Klicka på bilden!

Inte vilken håla som helst!