Stallarholmens Superloppis

Årets stora Superloppis 12 – 13 augusti

Förra årets succé är tillbaka i lite större tappning! I år pågår loppisen i två dagar, öppet 11:00-15:00 båda dagarna. Du kommer kunna besöka över 100 olika loppisar och samtidigt njuta av den vackra svenska sommaridyllen! Passa på och åk runt bland hus och gårdar, fynda, shoppa och upplev Stallarholmens vackra natur. Ta ett dopp i Mälaren och övernatta på något av de mysiga Bed & Breakfast som finns på orten. Här hittar du genuina och sjönära restauranger, ekologiska fik, lokalproducerad shopping och mycket mer! Ta er enkelt hit med bil, båt, tåg eller buss.

Hjärtligt välkomna till årets Superloppis och Stallarholmen – inte vilken håla som helst !

Stallarholmens facebooksida hittar du ständig information om Vad som händer på orten. Följ och gilla oss och dela till dina vänner!

Vill du också sälja grejer på Superloppisen?

Det är superenkelt! Ställ upp ett bord hemma gräsmattan, öppna garagedörren eller samla ihop några kompisar och stå gemensamt på valfri plats. Vi fixar med marknadsföringen så att folk hittar till just ditt loppisbord! Anmäl er här senast kl.24:00 den 6:e augusti för att komma med på årets Superloppiskarta.

Inte vilken håla som helst!